Vad är nyckeln till en riktigt bra trycksak? Även om jag tycker att det är superkul att få skapa snygga hemsidor så är det något speciellt med en riktigt snygg tidning, bok eller broschyr. Här kommer några tips för dig som vill lyckas med layouten!

Read more 0

Hur ska man tänka kring färgval? Färgen en stor betydelse när det kommer till hur vi uppfattas. Och ja – såklart behöver vi även här tänka till ordentligt när det kommer till den visuella brandingen.

Read more 0

För mig personligen handlar förvandlingen i januari oftast om allt från nya plagg i garderoben till nya färger i hemmet, men också nya tekniker och uttryck på jobbfronten. Här kommer en lista på de tre (enligt min mening) fräschaste trenderna inom grafisk design för 2019:

Read more 0

En hemsida är ofta en stor investering för ett företag. Det lönar sig dock alltid att satsa i en bra hemsida - många gånger är det den första (och kanske t.o.m. den enda) kontakten som en kund har med ditt företag! Det finns några saker som du bör fundera igenom redan innan jobbet påbörjas, för att se till att webbsidorna håller i längden. Här får du 5 korta tips för dig som går i hemsides-tankar!

Read more 0