fbpx

A year in review

2022 närmar sig sitt slut, och det är dags att ta en titt på
allt det vi åstadkommit under året!

I nästa år fyller företaget E Nyman Design 10 år. Tänk, att det lilla företaget jag startade på sidan av mina studier idag har växt till en heltidsbusiness! Året 2022 har varit minst sagt händelserikt, och jag har fått jobba med allt från att skapa hela koncept och nya brand, till webbdesign och layout av diverse trycksaker. Jag har fått jobba med allt från restauranger, både lokala och nationella franchising företag, till företag inom elektroniklösningar, infraföretag och företag inom it. Det bästa med mitt jobb måste ändå vara variationen – med varje nytt företag får jag också lära mig mera om någon ny spännande bransch!

Jag hoppas att jag också under mitt tionde företagsår får fortsätta jobba med företag som är ute efter det där lilla extra, och som vill att deras visuella material ska spegla deras visioner och mål.

Vad är nytt år 2023?

Underhållsavtal för webben

För att förbättra min kundservice har jag gått in för att börja erbjuda underhållsavtal för webbsidor från och med 2023. När cyberattacker blir vanligare i världen, kändes det som att det var dags för mig att skapa en produkt som hjälper mina webbkunder att se till att deras hemsidor hålls säkra och och så problemfria som bara är möjligt.

Onlinekurs i webbdesign

Äntligen är det dags för en ny onlinekurs i webbdesign! Den första kursen gick av stapeln år 2020 och hade deltagare både från Sverige och Finland. Nytt datum för onlinekurs nr 2 kommer senast i början av januari 2023.

Helgkurser

Helgkurser i allt från webbdesign till hur du skapar ett starkt visuellt brand. Har du ett önskemål om ett specifikt ämne du skulle vilja lära dig mera om? Som rör branding, grafisk design eller digital design? Hör gärna av dig till mig, allt är nämligen möjligt under 2023.

Picture of Elin Nyman

Elin Nyman

Grafisk designer och kreativ entreprenör.
Building better brands since 2013.