fbpx

Webbdesign för dig med höga designkrav

Vill du ha helt unika webbsidor som speglar just ditt brand? 

Webbsidorna är företagets skyltfönster på nätet. Genom bra design ger vi våra besökare en känsla av att företaget är professionellt och går att lita på. Eftersom designen utgår från ditt varumärke byggs alla hemsidor utgående från nya idéer, och inte utgående från färdiga mallar eller designsystem.

Jag bygger webbsidor i WordPress och med designverktyget Elementor. Elementor är ett kraftfullt designverktyg som dessutom gör att sidorna är enkla att uppdatera efter lansering. Det är också möjligt att anlita mig som designer för webbsidor som sedan byggs från scratch av en webbutvecklare/kodare. Efter nästan 10 års erfarenhet av UI- och UX-design, vet jag hur man designar webbsidor som inte bara är snygga, men också användarvänliga.

Förpackningsdesign med “det lilla extra”

En bra förpackning gör att din produkt står ut i butikshyllan, och fungerar också som en egen mini-marknadsföringsyta. När designen sitter vägleder också förpackningens layout konsumenten, genom att ge en fingervisning om pris, kvalitet och andra väsentliga egenskaper hos din produkt. 

Jag hjälper dig gärna med allt från design av etiketter till större förpackningshelheter! 

Utställningsdesign och storformat

Jag har haft förmånen att jobba med allt från planering och layout av utställningar, till mässmontrar, skyltfönster och utomhusreklam. Har du ett projekt som du behöver hjälp med? Ta kontakt så funderar vi ut en lösning just för dina behov!

Layout av print, böcker och tidningar

Kokböcker, historieböcker, forskningsrapporter, årsberättelser och magasin är bara några av de uppdrag jag hjälpt mina kunder att förverkliga. Behöver du någon som hjälper dig med layout, sättning av text och bild och design av pärm? Då har du kommit rätt.